Yleiset ehdot

Yleiset ehdot

 

Tuotteet

Kaikki myynnissä olevat kellot ovat käytettyjä, ellei tuotteen kuvauksessa toisin mainita ja tuotteet myydään aina siinä kunnossa, jossa ne myyntihetkellä ovat.

Tuotteiden kunto ja muut ominaisuudet on pyritty kuvaamaan tuotteita koskevissa myynti-ilmoituksissa mahdollisimman hyvin, minkä lisäksi asiakkaalla on mahdollisuus saada tuotteista lisätietoja, kuvia ja videoita ennen ostopäätöksen tekemistä.

Kelloneuvos Oy:n kautta ostetut kellot myydään aina soveltaen marginaaliverotusta eli hinnat ei sisällä vähennettävää arvonlisäveroa.

Maksutavat

Etäkaupassa maksutapoina toimivat tilisiirto Kelloneuvoksen tilille, sekä Kelloneuvoksen rahoitus.

Liikkeessä maksutapoina toimivat käteinen, tilisiirto tai rahoitus.

Maksaminen on mahdollista myös maksutapoja yhdistämällä. Tuotteita on mahdollista maksaa esimerkiksi osittain käteisenä ja osittain tilisiirtona, tai esimerkiksi osittain rahoituksella ja osittain joko käteisellä tai tilisiirtona.

Tuotteet luovutetaan tai lähetetään asiakkaalle, kun koko kauppasumma on todistettavasti suoritettu myyjälle hyväksyttyjä maksutapoja käyttäen. Myyjä myös pidättää itsellään omistusoikeuden tuotteisiin, kunnes ne on kokonaisuudessaan maksettu myyjälle.

Rahoitus

https://kelloneuvos.fi/rahoitus

Tilitiedot

Kelloneuvos Oy

FI29 1743 3000 0234 93

Toimitus

Kaupat on mahdollista tehdä liikkeessämme tai sopimuksen mukaan myös muualle toimitettuna.

Etäkaupassa kello postitetaan ja postitus tapahtuu aina vakuutettuna eikä siitä veloiteta lisäkuluja.

Lähettäminen Kelloneuvokselle

Asiakkaan Kelloneuvokselle myymän kellon tai vaihdossa tulevan kellon postituksessa suositellaan kellon ja siihen kuuluvien tarvikkeiden kuten laatikon ja pakkauksen suojaamista mahdollisimman hyvin siten, ettei kello pääse postituksen aikana vaurioitumaan tai ottamaan iskuja vastaan, ja että esimerkiksi kellon laatikko ei pääse vaurioitumaan ulkoisesta osumasta.

Edellytämme riittävää suojausta niin kellolle kuin laatikollekin, ja että kokonaisuus pakataan kestävään pahvilaatikkoon vaurioiden välttämiseksi. Asiakas on vastuussa lähettämänsä tuotteen kunnosta siihen saakka, kunnes myyjä on vastaanottanut paketin ja tuote on tarkastettu ja todettu olevan siinä kunnossa missä sen on sovittu olevan.

Lähetystiedot

Jesse Haapsaari

Eerikinkatu 30, 20100 Turku

045-6384734

*Turvallisuussyistä emme suosittele käyttämään yrityksen nimeä lähetyksessä.

Varaus

Tuote on mahdollista myös varata, mikäli kauppoja ei ole mahdollista päästä tekemään esimerkiksi työ- tai lomamatkan johdosta. Tässä tapauksessa perimme varausmaksun, jonka suuruus on vähintään 200 euroa ja enintään 10 % tuotteen ostohinnasta. Varausmaksu sovitaan aina tapauskohtaisesti asiakkaan kanssa. Kaupantekohetkellä varausmaksu vähennetään lopullisesta tuotteesta maksettavasta kauppasummasta. Mikäli asiakas peruu varauksen, ei varusmaksua palauteta.

Palautusoikeus

Etäkaupassa kuluttajalla on käytössään kuluttajasuojalain mukainen neljäntoista (14) päivän palautusoikeus. Lain tarkoitus on antaa asiakkaalle mahdollisuus tutustua tuotteeseen, vastaavasti kuten hän voisi tehdä liikkeessä ennen ostopäätöstä. Tuotetta voi kokeilla ja siihen on mahdollista tutustua äärimmäistä varovaisuutta noudattaen.

Palautuksista on sovittava aina etukäteen myyjän kanssa ennen tuotteen lähettämistä tai palauttamista myyjäliikkeeseen.

Palautettavan tuotteen on oltava siinä kunnossa kuin se asiakkaalle saapuessaankin oli. Palautuksessa asiakas vastaa postituksesta sekä siitä aiheutuvista kustannuksista. Kauppasumma palautetaan asiakkaan tilille, kun myyjä on vastaanottanut tuotteen takaisin ja tuote on tarkastettu ja todettu olevan siinä kunnossa, jossa se asiakkaalle saapuessaankin oli.

Takuu

Myönnämme kaikille kelloille, joilla ei ole voimassaolevaa tehdas- tai huoltotakuuta vähintään 6kk laatutakuun. Takuu on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää kolmannelle osapuolelle. Takuu ei kata vesitiiviyttä, ranneketta eikä asiakkaan käytöstä, tai vahingoista johtuvia vikoja tai rikkoontumista.

Jos tuotteessa havaitaan takuuajan aikana ongelmia, on kello toimitettava joko Kelloneuvokselle tai erikseen sovittaessa yhteistyökumppaneillemme, jossa vian syy selvitetään ja tarvittaessa korjataan tai hoidetaan muutoin kuntoon.

Reklamaatio ja takuu

Tuotteen reklamointiaika alkaa siitä hetkestä, kun tuote on luovutettu asiakkaalle. Reklamaatio on tehtävä aina kirjallisena. Kirjallisen reklamaation voi lähettää vapaamuotoisesti

Takuuasioissa yhteydenoton voi tehdä puhelimitse tai sähköpostilla

045-6384734

Takuu on henkilökohtainen ja vaatii aina kauppakirjan ollakseen voimassa.

Kauppakirjasta käy ilmi ostajan tiedot sekä aika, jolloin takuu on astunut voimaan.

× Ota yhteyttä