Ota yhteyttä tästä kellosta!

Arvokello Ulysse Nardin Executive Dual Time

Hinta: 6390 EUR

Todella näyttävä sinisellä taululla sekä kehällä varustettu Ulysse Nardin Executive Dual Time. Kello joka sopii ohkaisen kuorensa ansioista jokapäiväiseen käyttöön ja jos vielä esim työkseen joutuu matkustamaan paljon on tämä todella oiva matkakumppani. Kuvissa kellossa kiinni sporttinen kumiranneke mutta mukaan tulee lisäksi myös UN:n oma sininen nahkaranneke omalla perhoslukolla jolloin kello saa enemmän pukukellomaisen ulkonäön. Full set ostokuittia myöden. Kellon Suomi-paperit on leimattu 4/2017 ja siihen on haettu kolmen vuoden lisätakuu joka voimassa aina 4/2022 asti.

Kellon tiedot:

Malli: 243-00

Halkaisija: 43mm

Paksuus: 12,6mm

Lugiväli: Erikoisranneke

Koneisto: UN-24, automaatti

Vesitiiviys: 100m

Takuu: Valmistajan takuu voimassa 4/2022 asti

  • Takuu

    Kelloille joilla ei ole voimassa olevaa tehdastakuuta myönnämme 6kk laatutakuun. Takuu on henkilökohtainen, eikä sitä voida siirtää kolmannelle osapuolelle. Takuu ei kata vesitiiviyttä, ranneketta eikä asiakkaan käytöstä johtuneita vikoja tai rikkoutumista.

  • Tutustu rahoitukseemme!

    Joustavasti maksuaikaa

    Rahoituksen hankit verkossa kätevästi haluamallesi tuotteelle ajankohdasta riippumatta. Rahoituspäätöksen toivomallesi summalle sekä takaisinmaksuajalle voit hakea jopa ennen yhteydenottoa myyjääsi.