Ota yhteyttä tästä kellosta!

Arvokello Tudor Heritage Black Bay Red

Hinta: 2650 EUR

Tarjolle kaikessa yksinkertaisuudessaan upean ajaton Tudor Black Bay. Kiilloitettu teräskuori sekä ranneke yhdistettynä edukseen erottuvaan punaiseen kehään. Selkeä lukuinen mustataulu jossa näyttävät kultareunuksiset osoittimet sekä indeksit. Kyseinen jo valmistuksesta poistunut malli Tudorin vanhalla ruusu-logolla, näiden hinnat hyvässä nousussa. Kopaltaan myös hiukan ohuempi uudempaan inhouse koneistolla varustettuun malliin verrattuna ja näin myös mukavampi ranteessa. Teräksisen takakannen alla tikkaa nätisti ETA- automaatti kaliiperi jonka huoltokustannukset kun sen aika koittaa huomattavasti inhousea edullisempi. Kellossa iän tuomaa kulumaa jonka saa kyllä pois halutessaan. Pelkkä kello, ei boksia tai alkuperäisiä papereita, tämä huomioitu hinnassa.

Kellon tiedot:

Malli: 79220R

Halkaisija: 41mm

Lugiväli: 21mm

Koneisto: ETA 2824 , automaatti

Vesitiiviys: 200m

Takuu: 6kk

  • Takuu

    Kelloille joilla ei ole voimassa olevaa tehdastakuuta myönnämme 6kk laatutakuun. Takuu on henkilökohtainen, eikä sitä voida siirtää kolmannelle osapuolelle. Takuu ei kata vesitiiviyttä, ranneketta eikä asiakkaan käytöstä johtuneita vikoja tai rikkoutumista.

  • Tutustu rahoitukseemme!

    Joustavasti maksuaikaa

    Rahoituksen hankit verkossa kätevästi haluamallesi tuotteelle ajankohdasta riippumatta. Rahoituspäätöksen toivomallesi summalle sekä takaisinmaksuajalle voit hakea jopa ennen yhteydenottoa myyjääsi.