Ota yhteyttä tästä kellosta!

Arvokello Tudor Black Bay Steel

Hinta: 2 990 EUR

Tarjolle tyylikäs, tilanteeseen kuin tilanteeseen sopiva Tudor Black Bay Steel. Selkeälukuisella mustalla taululla jossa päivyri sekä vahvasti luminoivat osoittimet ja indeksit. Safiirilasi, teräksinen kuori sekä bezel. Tudorin laadukas teräsranneke jonka lisäksi mukana tulee myös Tudorin oma vihreä Nato-ranneke. Koneistona toimii nätisti tikkaava Tudorin inhouse MT5612 -automaattikaliiperi 70 tunnin käyntivaralla. Full set, kellon paperit on leimattu 1/2018. Kellossa jonkin verran käytöstä tullutta kulumaa, ei kuitenkaan syviä naarmuja tai skraiduja.
Kellon tiedot:
Malli: 79730
Halkaisija: 41mm
Paksuus: 15mm
Lugiväli: 22mm
Koneisto: Tudor MT5612, automaatti
Vesitiiviys: 200m
Takuu: 6kk
  • Takuu

    Kelloille joilla ei ole voimassa olevaa tehdastakuuta myönnämme 6kk laatutakuun. Takuu on henkilökohtainen, eikä sitä voida siirtää kolmannelle osapuolelle. Takuu ei kata vesitiiviyttä, ranneketta eikä asiakkaan käytöstä johtuneita vikoja tai rikkoutumista.

  • Tutustu rahoitukseemme!

    Joustavasti maksuaikaa

    Rahoituksen hankit verkossa kätevästi haluamallesi tuotteelle ajankohdasta riippumatta. Rahoituspäätöksen toivomallesi summalle sekä takaisinmaksuajalle voit hakea jopa ennen yhteydenottoa myyjääsi.