Ota yhteyttä tästä kellosta!

Arvokello Panerai Radiomir Black Seal PAM00183

Hinta: 4150 EUR

Tarjolle ikäisekseen siistissä kunnossa oleva Panerai Radiomir Black Seal. Kiillotetulla teräskuorella sekä laadukkaalla nahkarannekkeella varustettu Radiomir jossa klassinen muotoilu. Selkeä lukuinen musta sandwich-taulu jossa pikkusekunnit. Kuori 45mm mutta tuntuu millejään pienemmältä, lankalugit takaavat mukavan ranneistuvuuden ja 13,5mm paksu kuori sen että kello sujahtaa nätisti myös kauluspaidan hihan alle. Kellossa on safiirilasit molemmin puolin kelloa, takakannen alta paljastuu nätisti viimeistelty OP XI -manuaalikaliiperi. Mukaan kuvissa näkyvän ruskean nahan lisäksi musta Panerain nahkaranneke. Pelkkä kello, kunto siisti.

Kellon tiedot:

Malli: PAM00183

Halkaisija: 45mm

Paksuus: 13,5mm

Lugiväli: 26mm

Koneisto: Calibre OP XI, manuaali

Vesitiiviys: 100m

Takuu: 6kk

  • Takuu

    Kelloille joilla ei ole voimassa olevaa tehdastakuuta myönnämme 6kk laatutakuun. Takuu on henkilökohtainen, eikä sitä voida siirtää kolmannelle osapuolelle. Takuu ei kata vesitiiviyttä, ranneketta eikä asiakkaan käytöstä johtuneita vikoja tai rikkoutumista.

  • Tutustu rahoitukseemme!

    Joustavasti maksuaikaa

    Rahoituksen hankit verkossa kätevästi haluamallesi tuotteelle ajankohdasta riippumatta. Rahoituspäätöksen toivomallesi summalle sekä takaisinmaksuajalle voit hakea jopa ennen yhteydenottoa myyjääsi.