Ota yhteyttä tästä kellosta!

Arvokello Panerai Radiomir 8 Days

Hinta: 8 150 EUR

Nyt olisi nätti sekä juuri tehtaan täyshuoltama klassisen tyylikäs Panerai tarjolla mukavalla kahdeksan päivän käyntivaralla. Kiillotettu teräskuori lanka lugeilla, selkeälukuinen taulu pikkusekunneilla jonka kruunaa kultaiset osoittimet. Kellon koneistona toimii Panerai OP XIV joka pohjautuu Jaeger-LeCoultre 1887 kaliperiin. Todella ajaton sekä tyylikäs malli joka sopii hyvin niin arkeen kuin juhlaan. Kyseistä mallia valmistettu vuosina 2004-2006. Kelloa seuraa molemmat laatikot sekä manuaalit, ei alkuperäisiä papereita. Kello on tehdashuollettu Panerailla 11/2021 ja tästä asiaan kuuluvat dokumentit luonnollisesti mukaan.

Kellon tiedot:

Malli: PAM00190
Halkaisija: 45mm
Lugiväli: 26mm
Koneisto: Panerai OP XIV, manuaali
Vesitiiviys: 100m
Takuu: Kellon tehdastakuu voimassa 11/2023 asti

  • Takuu

    Kelloille joilla ei ole voimassa olevaa tehdastakuuta myönnämme 6kk laatutakuun. Takuu on henkilökohtainen, eikä sitä voida siirtää kolmannelle osapuolelle. Takuu ei kata vesitiiviyttä, ranneketta eikä asiakkaan käytöstä johtuneita vikoja tai rikkoutumista.

  • Tutustu rahoitukseemme!

    Joustavasti maksuaikaa

    Rahoituksen hankit verkossa kätevästi haluamallesi tuotteelle ajankohdasta riippumatta. Rahoituspäätöksen toivomallesi summalle sekä takaisinmaksuajalle voit hakea jopa ennen yhteydenottoa myyjääsi.