Ota yhteyttä tästä kellosta!

Arvokello Panerai Luminor GMT

Hinta: 4590 EUR

Tarjolle mukavassa ja kaikille sopivassa 40mm koossa varustettu Panerai Luminor GMT. Selkeälukuinen musta taulu jossa pikkusekuntit, GMT kaksoisaika toiminto sekä päivyri jonka luuppi asetettu lasikkeen alle jolloin se ei ole altis turhiin osumiin. Teräksinen kuori sekä Panerain musta nahkaranneke niin ikään Panerain omalla perhoslukolla. Kello G- sarjalainen eli vuodelta 2004. Pelkkä kello, ei laatikoita tai papereita. Kunto ikäisekseen siisti ja kellon käynti hyvä. Koneistona toimii Panerain OP VIII joka pohjautuu ETA 7750 jossa kun tarve huollolle edullinen sellainen tiedossa.

Kellon tiedot:

Malli: PAM00159

Halkaisija: 40mm

Lugiväli: 22mm

Koneisto: Panerai OP VIII, automaatti

Vesitiiviys: 300m

Takuu: 6kk

  • Takuu

    Kelloille joilla ei ole voimassa olevaa tehdastakuuta myönnämme 6kk laatutakuun. Takuu on henkilökohtainen, eikä sitä voida siirtää kolmannelle osapuolelle. Takuu ei kata vesitiiviyttä, ranneketta eikä asiakkaan käytöstä johtuneita vikoja tai rikkoutumista.

  • Tutustu rahoitukseemme!

    Joustavasti maksuaikaa

    Rahoituksen hankit verkossa kätevästi haluamallesi tuotteelle ajankohdasta riippumatta. Rahoituspäätöksen toivomallesi summalle sekä takaisinmaksuajalle voit hakea jopa ennen yhteydenottoa myyjääsi.