Ota yhteyttä tästä kellosta!

Arvokello Panerai Luminor Marina 1950 3 Days GMT Automatic 44MM

Hinta: 5790 EUR

Tarjolle selkeälinjainen sekä tyylikäs Panerai Panerai Luminor Marina GMT näyttävässä 44mm koossa. Selkeälukuinen musta taulu, kiiloitettu teräskuori, miellyttävän tuntuinen Panerain kumiranneke sekä erittäin vahvan lumen omaavat indeksit ja osoittimet takaavat kantajalleen mielihyvän kellosta. GMT-kaksoisaika toiminto on reissaajan ehdoton valinta kellolle, tämän osoittimen saa myös piilotettua kulkemaan tuntiosoittimen takana jos niin haluaa. Full set, kumirannekkeen lisäksi kelloa seuraa Panerain oma ruskea nahkaranneke. Kellon on päivätty 2010 ja se on täyshuollettu Panerailla 7/2018.

Kellon tiedot:

Malli: PAM00320
Halkaisija: 44mm

Lugiväli: 24mm
Koneisto: Panerai P.9001, automaatti
Vesitiiviys: 300m
Takuu: 6kk

  • Takuu

    Kelloille joilla ei ole voimassa olevaa tehdastakuuta myönnämme 6kk laatutakuun. Takuu on henkilökohtainen, eikä sitä voida siirtää kolmannelle osapuolelle. Takuu ei kata vesitiiviyttä, ranneketta eikä asiakkaan käytöstä johtuneita vikoja tai rikkoutumista.

  • Tutustu rahoitukseemme!

    Joustavasti maksuaikaa

    Rahoituksen hankit verkossa kätevästi haluamallesi tuotteelle ajankohdasta riippumatta. Rahoituspäätöksen toivomallesi summalle sekä takaisinmaksuajalle voit hakea jopa ennen yhteydenottoa myyjääsi.