Ota yhteyttä tästä kellosta!

Arvokello Omega Seamaster Professional 300M

Hinta: 1250 EUR

Todella upea sähkönsinisellä taululla varustettu Omega Seamaster midsize 36mm koossa. Todella näyttävä sininen aaltotaulu miekka osoittimilla sekä erittäin vahvan lumen omaavilla indekseillä. Teräksinen kuori yhdistettynä Omegan erittäin mukavaan rannekkeeseen takaavat kantajalleen nautinnon. Sporttinen sekä näyttävä kello jonka huolettomuus quartz- koneistonsa ansiosta mahtava. Kelloa on käytetty joten kulumaa havaittavissa mutta yleisilme erittäin siisti, rannekkeen sukeltajan jatko hiukan löysä mutta ei ranteessa haittaa, tämä huomioitu hinnassa. Kelloa seuraa laatikot sekä alkuperäiset paperit jotka on päivätty 12/1998.

Kellon tiedot:

Malli: 196.1641

Halkaisija: 36mm

Lugiväli: 19mm

Koneisto: Omega Cal. 1538, kvartsi

Vesitiiviys: 300m

Takuu: 6kk

  • Takuu

    Kelloille joilla ei ole voimassa olevaa tehdastakuuta myönnämme 6kk laatutakuun. Takuu on henkilökohtainen, eikä sitä voida siirtää kolmannelle osapuolelle. Takuu ei kata vesitiiviyttä, ranneketta eikä asiakkaan käytöstä johtuneita vikoja tai rikkoutumista.

  • Tutustu rahoitukseemme!

    Joustavasti maksuaikaa

    Rahoituksen hankit verkossa kätevästi haluamallesi tuotteelle ajankohdasta riippumatta. Rahoituspäätöksen toivomallesi summalle sekä takaisinmaksuajalle voit hakea jopa ennen yhteydenottoa myyjääsi.