Ota yhteyttä tästä kellosta!

Arvokello Jaeger-LeCoultre Master Compressor Chronograph

Hinta: 5750 EUR

Tarjolle äärimmäisen upea sekä huippukuntoinen Jaeger-LeCoultre Master Compressor Chronograph. Kiillotettu teräksinen kuori, musta taulu jossa päivyri sekä ajanotto. Merkkinä JLC on kellon valmistaja jolta ei upeaa historiaa puutu. Kyseinen malli 41,5mm kuorella jolla paksuutta 14mm omaa mahtavan ranneistuvuuden sekä sujahtaa nätisti kauluspaidan hihan alle. Kelloa seuraa molemmat laatikot sekä huoltodokumentit, ei alkuperäisiä papereita. Kello on tehdashuollettu 11/2020 ja kunto todella upea. Alkuperäinen nahkaranneke on kulunut mutta käyttökelvollinen, mukaan kuitenkin uusi vaalea JLC:n nahkaranneke.

Kellon tiedot:

Malli: 146.8.25

Halkaisija: 41,5mm

Paksuus: 14mm

Lugiväli: 20mm

Koneisto: JLC Cal. 751, automaatti

Vesitiiviys: 100m

Takuu: Tehtaan huoltotakuu voimassa 11/2022 asti

  • Takuu

    Kelloille joilla ei ole voimassa olevaa tehdastakuuta myönnämme 6kk laatutakuun. Takuu on henkilökohtainen, eikä sitä voida siirtää kolmannelle osapuolelle. Takuu ei kata vesitiiviyttä, ranneketta eikä asiakkaan käytöstä johtuneita vikoja tai rikkoutumista.

  • Tutustu rahoitukseemme!

    Joustavasti maksuaikaa

    Rahoituksen hankit verkossa kätevästi haluamallesi tuotteelle ajankohdasta riippumatta. Rahoituspäätöksen toivomallesi summalle sekä takaisinmaksuajalle voit hakea jopa ennen yhteydenottoa myyjääsi.