Ota yhteyttä tästä kellosta!

Arvokello Breitling Emergency

Hinta: 3190 EUR

Erittäin harvoin tarjolle tuleva erikoisuutensa takia edukseen takuu varmasti erottuva Breitling Emergency. Erittäin kevyt titaani kuori sekä ranneke, kokonaisuuden kruunaa näyttävä keltainen taulu. Rannekkeessa käytöstä tullutta kulumaa mutta kellon runko ikäisekseen erittäin siisti. Kaikki kellon digitaaliset toiminnot toimivat. Kellon erikoisuutena on sen hätä vastaanotin jonka auki ruuvaamalla rungon kyljistä ulos vedettävissä anteeni joka lähettää paikannustietoja pelastus partiolle. Toiminnon toimivuudesta ei voi mennä takuuseen koska kelloa ei seuraa sen alkuperäiset laatikot ja paperit joissa lisätarvikkeita toiminnon ylläpitämiseen. Tästä huolimatta emme suosittele toiminnon testaamista kuin äärimmäisessä hädässä. Kyseessä siis pelkkä kello ja tuote myös hinnoiteltu sen mukaan. Kannattaa kurkistaa Youtubesta videomateriaali kyseisestä mallista joka varmasti saa omistuksen halun heräämään.

Kellon tiedot:

Malli: A56321

Halkaisija: 43mm

Lugiväli: 22mm

Koneisto: Kvartsi

Vesitiiviys: 30m

Takuu: 6kk

  • Takuu

    Kelloille joilla ei ole voimassa olevaa tehdastakuuta myönnämme 6kk laatutakuun. Takuu on henkilökohtainen, eikä sitä voida siirtää kolmannelle osapuolelle. Takuu ei kata vesitiiviyttä, ranneketta eikä asiakkaan käytöstä johtuneita vikoja tai rikkoutumista.

  • Tutustu rahoitukseemme!

    Joustavasti maksuaikaa

    Rahoituksen hankit verkossa kätevästi haluamallesi tuotteelle ajankohdasta riippumatta. Rahoituspäätöksen toivomallesi summalle sekä takaisinmaksuajalle voit hakea jopa ennen yhteydenottoa myyjääsi.