Ota yhteyttä tästä kellosta!

Arvokello Breitling Chronomat 44

Hinta: 7 450 EUR

Tarjolle huippukunnossa oleva sekä todella näyttävä Breitling Chronomat 44. Teräksinen kuori sekä upea musta taulu yhdistettynä 18k punakultaan tekevät tästä kellosta todellisen katseenvangitsijan, kokonaisuuden kruunaa niin ikään 18k punakultaa ja kiiloitettua terästä oleva ranneke. Kello mallinumeroltaan alunperin mustalla krokotiilin nahkarannekkeella varustettu eli kyseiseen yksilöön tilattu erikseen teräs/kulta ranneke, mukaan luonnollisesti myös alkuperäinen nahkaranneke breitlingin omalla sojella. Kyseessä on täys setti eli kaikki mukaan mitä uutena ostaessa. Kellon suomipaperit on päivätty 3/2013 ja se on tehdas huollettu 4/2021.

Kellon tiedot:

Malli: IB011012

Halkaisija: 43,5mm

Lugiväli: 22mm

Paksuus: 17mm

Koneisto: Breitling B01, automaatti

Vesitiiviys: 500m

Takuu: Kellon tehdastakuu voimassa 4/2023 asti

  • Takuu

    Kelloille joilla ei ole voimassa olevaa tehdastakuuta myönnämme 6kk laatutakuun. Takuu on henkilökohtainen, eikä sitä voida siirtää kolmannelle osapuolelle. Takuu ei kata vesitiiviyttä, ranneketta eikä asiakkaan käytöstä johtuneita vikoja tai rikkoutumista.

  • Tutustu rahoitukseemme!

    Joustavasti maksuaikaa

    Rahoituksen hankit verkossa kätevästi haluamallesi tuotteelle ajankohdasta riippumatta. Rahoituspäätöksen toivomallesi summalle sekä takaisinmaksuajalle voit hakea jopa ennen yhteydenottoa myyjääsi.