Ota yhteyttä tästä kellosta!

Girard Perregaux Laureato Evo3

Hinta: 4690 EUR

Todella upea Girard Perregaux Laureato Evo3. Huikealla valkoisella vohvelitaululla, päivyrillä, käyntivaramittarilla sekä kuunkierrolla varustettu GP. Teräksinenkuori sekä ranneke jolla mittaa noin 18,5cm ranteelle. Ei alkuperäisiä papereita mutta laatikot sekä manuaalit löytyy. Kellossa iän tuomaa pientä käytönjälkeä mutta yleisilmeeltään siisti. Tällä kyseisellä taululla varustettua ei juurikaan mistään taida tällä hetkellä löytyä. Muutama mustalla taululla oleva maailmalla pyörii ja niissäkin hinnat alkaa 5500 euroa——> Tästä upea GP talteen jollaista ei toista hevin vastaan tule.

Kellon tiedot:

Malli: 80185.11.131.11A.

Halkaisija: 42mm

Lugiväli: 15mm

Koneisto: Calibre 3330, automaatti

Vesitiiviys: 100m

Takuu: 1/2 vuotta

  • Takuu

    Kelloille joilla ei ole voimassa olevaa tehdastakuuta myönnämme 6kk laatutakuun. Takuu on henkilökohtainen, eikä sitä voida siirtää kolmannelle osapuolelle. Takuu ei kata vesitiiviyttä, ranneketta eikä asiakkaan käytöstä johtuneita vikoja tai rikkoutumista.

  • Tutustu rahoitukseemme!

    Joustavasti maksuaikaa

    Rahoituksen hankit verkossa kätevästi haluamallesi tuotteelle ajankohdasta riippumatta. Rahoituspäätöksen toivomallesi summalle sekä takaisinmaksuajalle voit hakea jopa ennen yhteydenottoa myyjääsi.